tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post3005936430972870669..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: PLOKŠTAINIS SU VARŠKE IR RABARBARAISAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-86295096581079445582012-06-20T15:43:44.681+03:002012-06-20T15:43:44.681+03:00Violeta, svarbiausia, kad ne veltui parduotuvėn ėj...Violeta, svarbiausia, kad ne veltui parduotuvėn ėjai, ačiū!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-56439084561921647812012-06-19T17:37:11.855+03:002012-06-19T17:37:11.855+03:00SkanumėlisSkanumėlisVioletahttps://www.blogger.com/profile/03519513360862668410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-36449028902228725462012-06-14T20:00:23.171+03:002012-06-14T20:00:23.171+03:00Taip norėjau šio pyrago, kad net į parduotuvę antr...Taip norėjau šio pyrago, kad net į parduotuvę antrą kart ėjau :)Violetahttps://www.blogger.com/profile/03519513360862668410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-90854918786355832862012-06-14T16:59:32.219+03:002012-06-14T16:59:32.219+03:00Tešloj nėra riebalų, su pienu teks didinti miltų k...Tešloj nėra riebalų, su pienu teks didinti miltų kiekį ir bijau, kad pagrindas gali iškepti per kietas ir sausas. Kai neturi kefyro, daug kur siūloma į pieną įpilti citrinos sulčių ir palikti, kad sutrauktų. Man šis būdas nesigauna, matyt dėl "nebegyvo" parduotuvinio pieno. Bandyk!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-65966633545026503712012-06-14T14:15:12.525+03:002012-06-14T14:15:12.525+03:00Ech kefyro neturiu, o jei su pienu ?Ech kefyro neturiu, o jei su pienu ?Violetahttps://www.blogger.com/profile/03519513360862668410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-68804133485549759052012-05-14T00:07:47.017+03:002012-05-14T00:07:47.017+03:00Ačiū, Kristina :0) Nieko geriau už atostogas kaime...Ačiū, Kristina :0) Nieko geriau už atostogas kaime net įsivaizduoti negalėčiau, gražios ir tau vasaros...Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-39675140757403408732012-05-11T10:09:23.691+03:002012-05-11T10:09:23.691+03:00Ir aš jau norėjau teirautis, ar juos galima šaldyt...Ir aš jau norėjau teirautis, ar juos galima šaldyti? (perskaičiau jau komentare):) Bandyt reiks ne tik džemą išsivirt, bet ir pasišaldyti. Vakar kepiau rabarbarų pyraga su rozmarinais ir riešutais. Važiuojam į kaimą - ten rabarbarų - visa galybė. Bus kuom užsiimti :)<br />Aušrele, gražios ir kūrybingos, šiltos ir spalvingos, kvepiančios uogomis ir vaisiais, jūros kvapo pilnos vasaros :)<br />Mes Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-54540649597905494292012-05-09T21:03:03.401+03:002012-05-09T21:03:03.401+03:00Ačiū, Jurga :) Esu skaičiusi, kad žmonės šaldo rab...Ačiū, Jurga :) Esu skaičiusi, kad žmonės šaldo rabarbarus, bet žiemą geriau rabarbarų džemas ar uogienė. Man jų norisi tuomet, kai sezonas :) Bet čia gera idėja vasaros likusiai daliai! :0)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-79870830612286793422012-05-09T21:00:11.710+03:002012-05-09T21:00:11.710+03:00Goda, jei norisi saldžiau, cukraus kiekį tikrai ga...Goda, jei norisi saldžiau, cukraus kiekį tikrai galima didinti, šis visai nesaldus. Rabarbarų sluoksnis niekaip negali būti traškus :) Žinoma, kad skystas. Tiesiog minkštas biskvitinis pagrindas, rabarbarų rūgštelė ir sultinga varškė :) Tik man norėjosi plonesnio pagrindo. Beje, cukraus kiekį didinčiau tešloje ir būtų galima netroškinti rabarbarų, o supjausčius kubeliais sumesti ant tešlos, Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-77146902957497527272012-05-09T18:08:53.061+03:002012-05-09T18:08:53.061+03:00skanumėlis ir labai graži pirmoji nuotrauka ;)
pa...skanumėlis ir labai graži pirmoji nuotrauka ;) <br />pamėgink užsišaldyt savų rabarbarų, manau žiemą turėtų tikti iš šaldiklio ir pyragui, jei troškinami ir tada dedami ant tešlos. aš aną vasarą buvau užšaldžiusi kelis maišelius rabarbaro kubelių, tai vasai gerai į kompotą :)ir nereiks tada parduotuvėje dairytis į iš kažkokių šalių atvežtus :)Jurgahttps://www.blogger.com/profile/17837569311173031464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-52903922835625599952012-05-09T16:28:46.907+03:002012-05-09T16:28:46.907+03:00suintrigavo:) bet nelabai isivaizduoju skonio. ar ...suintrigavo:) bet nelabai isivaizduoju skonio. ar jis toks arbatinis, pyragiskas, ar verta didinti cukraus kieki jei norisi saldesnio? ar rabarbaru sluoksnis traskus ar toks "suskydes":)? dekui labai uz atsakymus, labai gardziai atrodo, bandysiu kepti, bet noriu tokio tikro, skanaus pyrago, tai bandau pasitikslinti:)Godanoreply@blogger.com