tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post3383326698793942172..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: VARŠKĖS KEKSAS SU KRIAUŠĖMIS IR SALDŽIAVAISIO PUPMEDŽIO MILTELIAISAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-39214072777163631272013-10-02T16:33:10.342+03:002013-10-02T16:33:10.342+03:00jos yra visiškai kietos. Gal jei pavyktų atgraužti...jos yra visiškai kietos. Gal jei pavyktų atgraužti, pasijustų aromatas ar saldumas, bet šiaip nesijaučia jokio kvapoDaliahttps://www.blogger.com/profile/06047446674659347506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-62585290468377117102013-10-01T20:37:37.959+03:002013-10-01T20:37:37.959+03:00O tos ankštys turėjo kvepėti kakava ir turėjo būti...O tos ankštys turėjo kvepėti kakava ir turėjo būti saldžios :) Likai neparagavus :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-76943765332819794452013-09-27T22:12:35.466+03:002013-09-27T22:12:35.466+03:00pernai parsivežiau pusę ankšties. Padovanojo Mateo...pernai parsivežiau pusę ankšties. Padovanojo Mateo. Sakė, tie krūmai auga Sardinijoje, ir ten dar žalias ir jau rudas ankštis ėda arkliai. Bet Mateo draugai žino, kad jis irgi tas ankštis pagraužti mėgsta, todėl jam vis parveža lauktuvių. "Jas mėgsta arkliai ir aš" - sako jis. Padovanojo man pusę ankšties, bet aš nerizikavau kąsti, kad nebūtų mano varganiems dantims kapiec, parvežiau Dalia, Septyni virtieniaihttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-42845676286203901612013-09-25T16:08:58.520+03:002013-09-25T16:08:58.520+03:00Ačiū, Vilma :) Karobo tikrai siūlau paragauti, sve...Ačiū, Vilma :) Karobo tikrai siūlau paragauti, sveikiau už kakavą ir kažkas įdomiau :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-56399943259466355732013-09-25T09:22:43.039+03:002013-09-25T09:22:43.039+03:00Ačiū už tokią išsamią informaciją. :-) Net nežino...Ačiū už tokią išsamią informaciją. :-) Net nežinočiau kam naudoti tokius miltelius. Keksas labai vilijančiai atrodo- reiks neužmiršti kažkokiu būdu ir nusipirkti tų miltelių :-)Saitananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-15653312492808407602013-09-24T09:23:18.659+03:002013-09-24T09:23:18.659+03:00O kaip įdomu, nesu girdėjusi tokio dyvo :) Ačiū už...O kaip įdomu, nesu girdėjusi tokio dyvo :) Ačiū už išsamų ir labai įdomų aprašymą - mane labai sudomino, ir jei nepamiršiu, kol išsiruošiu parduotuvėn - būtinai paieškosiu :) <br />O keksas atrodo labai gardžiai! Aš prieš kurį laiką taip pat kepiau kriaušių ir varškės keksą, tai žiūriu į Tavąjį, ir prisimindama, koks maniškis sanus buvo, varvinu seilę, nes Tavasis dar labiau patobulintas, ir Vilmahttp://shirshiulizdas.blogspot.com/noreply@blogger.com