tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post6475589741279558722..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: NAMINĖ ADŽIKAAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-45781650207464784032013-07-25T12:37:32.723+03:002013-07-25T12:37:32.723+03:00Pastaba iš patirties - manoji adžika, gaminta paga...Pastaba iš patirties - manoji adžika, gaminta pagal aukščiau aprašytą receptą, kuo puikiausiai išsilaikė šaldytuve du metus ir buvo suvartota išlaižant sriklainius :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-16468534943574258432011-10-18T13:16:48.808+03:002011-10-18T13:16:48.808+03:00Rūta, tikrai, internete adžikos variantų gausybė, ...Rūta, tikrai, internete adžikos variantų gausybė, šita arčiausiai tiesos.. :) <br /><br />Rima, dėkui, džiaugiuosi, jei patiko :)<br /><br />Erika, vat čia tai adžika. Gruziniškos ir aš pirkčiau, lygiai taip, kaip nusipirkau tunisietiškos harisos, visą kibirėlį. Pataroji taip pat iš čilių su česnaku, druska ir tam tikrais prieskoniais. Valgiau metus. Adžika gali būti su žalumynais arba be jų, tikAušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-40614828262987317092011-10-15T22:04:59.226+03:002011-10-15T22:04:59.226+03:00Bravo. Turiu vasarą iš Gruzijos atsivežtą adžiką -...Bravo. Turiu vasarą iš Gruzijos atsivežtą adžiką - raudoni čili pipirai, česnakas, svanetijos druska, graikiški riešutai. Pirktinė iš bobučių Tbilisyje. "Grūstas stiklas" - taip vadina mano brolis. Jokių morkų, pomidorų, obuolių. Maniškė, sakyčiau, be žalumynų, tik sausi prieskoniai. Bobutė sakė, stovės porą metų šaldutuve. Pusė šaukštelio puodui sriubos - per akis, bet kiekvienas Erikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-42660775664860440242011-10-15T18:30:33.404+03:002011-10-15T18:30:33.404+03:00Labai aciu uz adzikos kilmes istorija. Buvo be gal...Labai aciu uz adzikos kilmes istorija. Buvo be galo idomu skaityti ir patiekala prisiminti. :)Rima Stefanija Petrauskaitėhttps://www.blogger.com/profile/12854225892246328281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-73853082925121827232011-10-15T11:14:14.898+03:002011-10-15T11:14:14.898+03:00Puikuma! Esu kažkada gaminusi iš pipirų, česnakų i...Puikuma! Esu kažkada gaminusi iš pipirų, česnakų ir morkų - pagal internete klaidžiojusį receptą, tik be pomidorų. Taviškis, Aušra, subtilesnis ir tikrai tikrų tikriausia adžika!Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-83785298806728935502011-10-14T13:18:00.094+03:002011-10-14T13:18:00.094+03:00Taip, Dominyka, kilogramui pipirų - apie puse kg č...Taip, Dominyka, kilogramui pipirų - apie puse kg česnakų. Tačiau nieks nedraudžia dėti mažiau :) (klaidelę pataisiau)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-83902057346556407642011-10-14T11:11:38.052+03:002011-10-14T11:11:38.052+03:00Patikslinkite, prašau, kaip te su česnaku yra?:) P...Patikslinkite, prašau, kaip te su česnaku yra?:) Pusės kg reikia?Dominykahttps://www.blogger.com/profile/05717421460073863649noreply@blogger.com