tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post8076977133000415457..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: TIESIOG PYRAGASAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-7724499652576692612010-11-27T13:30:07.946+02:002010-11-27T13:30:07.946+02:00Gali būti, kad plonesnis sluoksnis sustingsta labi...Gali būti, kad plonesnis sluoksnis sustingsta labiau. Matai, manoji širdelės forma taip pat nedidelė, apie 20 cm ilgiausiame krašte, o aš kepiau iš pilnos normos. Tad, matyt, todėl man ir gavosi skystesnis. Kaip supratau, pagal originalų receptą ir turėjo gautis taip, kaip gavosi tau, Lina. Tavo dėka žinosiu, kaip iškepti tvirtesnį pyragą, o tu bandyk kepti storesniu sluoksniu... :)<br />Labai Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-18497882913651280082010-11-26T22:23:57.476+02:002010-11-26T22:23:57.476+02:00Manąjį pyragą pjaunant, peilį teko stipriai spaust...Manąjį pyragą pjaunant, peilį teko stipriai spausti :)Įdarą apibūdinčiau klampiai kietas... O taip tikėjausi to išbėgančio tąsumo :) Pabandymui kepiau iš pusės produktų normos mažoje 18cm diametro formelėje, gal per ilgai kepiau? Nes laukiau, kol paruduos... Manojo pyrago aukštis buvo 3-4cm. <br /><br />P.S. Aš esu "TARP VĖJO GŪSIŲ..." kasdienė gerbėja-skaitovė, gera čia užsukti :)Lina P.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-17638612177185569642010-11-26T18:14:17.403+02:002010-11-26T18:14:17.403+02:00Įdomu, nes kiekvienam gaunas skirtingai, vienam pe...Įdomu, nes kiekvienam gaunas skirtingai, vienam per skystas, tau, Lina, gavos kietas įdaras. Aš taip pat norėjau, kad gautųsi kietesnis, nes atpjauti negalėjau, išbėgo lyg tąsi lava. Originale - dailiai supjaustytas. Įdomu, kokiu storiu pati kepei? Vaikai vis prašo pakartot, galvoju, gal pabandyt su Rududu... <br />Ačiū, kad pasidalinai :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-76544986091971292102010-11-26T18:04:51.162+02:002010-11-26T18:04:51.162+02:00Išbandžiau, labai sudomino tas tąsusis sluoksnis, ...Išbandžiau, labai sudomino tas tąsusis sluoksnis, deja, iškepęs ir atvėsęs jis nei kiek netįso, buvo kietas :(Lina P.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-77719286385485995492010-10-03T19:38:28.422+03:002010-10-03T19:38:28.422+03:00Šaunu, kad išbandėt. Šiaip, ir neturėjo labai suki...Šaunu, kad išbandėt. Šiaip, ir neturėjo labai sukietėti, kondensuotą pieną reiktų laabai ilgai kepti, kad sutirštėtų (tada geriau rinktis Rududu). Dar priklauso nuo storio - jei pas jus buvo storesnis sluoksnis, masė todėl ir nespėjo sutirštėti, išbėgo, o jei kepti masę plonesniu sluoksniu - sutirštėtų labiau. Mano pyrago karamelizavosi tik pakraščiai, vidurys taip pat liko minkštas. Bet skonis Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-55298927970307364402010-09-30T20:14:53.410+03:002010-09-30T20:14:53.410+03:00Katik isbandziau si pyraga, tik nezinau kodel man ...Katik isbandziau si pyraga, tik nezinau kodel man sokoladinis sluoksnis niekaip nesutirstejo, nes ir buvo palaikytas saldytuve pyragas, taciau isvertus sokoladinis isbego :( bet siaip skonis geras, saldus :)Anonymousnoreply@blogger.com