tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post8481078651159964941..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: BULVIŲ IR FETOS GRATINAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-1687698409198848712010-06-16T00:14:06.697+03:002010-06-16T00:14:06.697+03:00Aš ir sakau, ko gi man taip žandai raudonuoja! Bet...Aš ir sakau, ko gi man taip žandai raudonuoja! Bet maloniai užtat...:)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-63365235226196018892010-06-15T15:54:35.773+03:002010-06-15T15:54:35.773+03:00jau šiandien buvau į salotas įmaišius, puiku. Kryk...jau šiandien buvau į salotas įmaišius, puiku. Krykštavau, gyriausi, o E. pažiūrėjo, sako, ai, aš seniai žinojau, kad galima... Kaži ko tylėjo kaip partizanė ir man nesakė. Todėl salotas valgydama apie tave galvojauDaliahttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-69747944668751103932010-06-14T18:12:58.953+03:002010-06-14T18:12:58.953+03:00Nei sušoka, nei plūduriuoja. Net nežinau, kaip api...Nei sušoka, nei plūduriuoja. Net nežinau, kaip apibūdinti. Tiesiog bulvės tirštame padaže. Dar priklauso nuo to, koks gausis tas bešamelis - jei tirštesnis, bus tirštas apkepas, jei skystesnis, plūduriuos (nors nemanau, juk nemažai sūrio:)). Dėl žiedų, tai jei, Dalia, tavieji kaip nuotraukoj, tai tie patys ploni česnakiniai laiškai. Pakramsnojus jaučiamas česnako skonis (kaip ir kvapas), gal nėraAušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-13221797921066711702010-06-14T16:21:15.791+03:002010-06-14T16:21:15.791+03:00oho kaip įdomu. Ar visos sudedamosios dalys kepdam...oho kaip įdomu. Ar visos sudedamosios dalys kepdamos sušoka į vieną gabalą, ar plūduriuoja padažiuke?<br />Tie žeidai labai įdomu. Pas mane jau irgi pradeda žydėti, bet nežinau ar tie patys, nes neturi česnako skonio nei kvapo, o svogūnišką. Niekad negalvojau paragauti žiedų, bet kai namo pareisiu, tai būtinai tada.Daliahttp://www.7ravioli.comnoreply@blogger.com