tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post9003417596499181053..comments2024-03-02T10:41:15.554+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: BUROKĖLIŲ VIRTINIAIAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-43787900342634938912010-12-14T18:13:54.525+02:002010-12-14T18:13:54.525+02:00Ačiū, Dailona, gali būti, kad tu labai teisi :)Ačiū, Dailona, gali būti, kad tu labai teisi :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-40767722023246847662010-12-12T23:14:43.407+02:002010-12-12T23:14:43.407+02:00Nevirti virtiniai tiesiog fantastiški :) O truputi...Nevirti virtiniai tiesiog fantastiški :) O truputis rūgštelės, manau, padėtų išlaikyti spalvą. Aš į burokėlių sriubą visada dedu šiek tiek citrinos sulčių ar rūgšties būtent dėl spalvos.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-31981013877000511642010-12-12T22:01:49.250+02:002010-12-12T22:01:49.250+02:00Ačiū, Asta ...Ačiū, Asta ...Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-89774522808071579462010-12-10T00:22:55.303+02:002010-12-10T00:22:55.303+02:00Patinka patinka patinka! :) Ir receptas, ir... spa...Patinka patinka patinka! :) Ir receptas, ir... spalva, žinoma :))Astahttp://sauletavirtuve.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-51170623663313181002010-12-06T11:46:24.705+02:002010-12-06T11:46:24.705+02:00Su silke, Forelle, čia iš vis iššūkis! Jei manuosi...Su silke, Forelle, čia iš vis iššūkis! Jei manuosius bambėdami suvalgė (vyras apskritai neprieštaravo, jam patiko), tai tavųjų tikrai ir pas mane niekas nevalgytų...<br /><br />Ačiū, Laura. Kad spalvą rūgštis išlaiko ir aš žinau, tik tai labiau galioja ne maistui. Šiuos virtinius viriau per keletą kartų, tai antrą kart virdama į vandenį šiek tiek įpyliau aliejaus. Man pasirodė, kad išbluko mažiauAušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-44130260906345268632010-12-06T11:19:09.956+02:002010-12-06T11:19:09.956+02:00O jau tešlos grožis! Šiaip spalvą padeda išlaikyti...O jau tešlos grožis! Šiaip spalvą padeda išlaikyti kokia nors rūgštis...bet tai negi virsi parūgštintame vandenyje....nors gal reiktų pabandyti...Laurahttp://blog.mezgalai.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-66394899412585766822010-12-06T10:58:59.850+02:002010-12-06T10:58:59.850+02:00Aš pernai ruošiau tokius burokėlinius virtinius su...Aš pernai ruošiau tokius burokėlinius virtinius su burokėlių ir silkių įdaru, sako, kad čia lietuvių kūčių virtiniai. Tai spėk, kiek valgančių buvo? Aišku, kad tik aš viena. Visiems ne tik spalva, bet ir įdaras baugino, o skois buvo tai tikrai gerasForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.com