tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post329538849506888656..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: KIBINAIAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-75981199099965976372011-01-23T21:59:53.507+02:002011-01-23T21:59:53.507+02:00Sutinku, Lika. Arba jautienos ir avienos sprandinė...Sutinku, Lika. Arba jautienos ir avienos sprandinė. Čia kaip ir su šašlykais, visada perku sprandinę, bet kartais pabandau kitokią, pykstu, kad susigundžiau ir vėl grįžtu prie sprandinės. Reikia ant savo kailio pajausti, kad suprastum :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-91352567020610789082011-01-23T01:15:58.189+02:002011-01-23T01:15:58.189+02:00Sprandinė, mėsa tik pjaustyta sprandinė.Sprandinė, mėsa tik pjaustyta sprandinė.Likanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-79543817042164165892011-01-20T18:52:01.788+02:002011-01-20T18:52:01.788+02:00Taip, kitą dieną jie suminkštėja, matyt prisigeria...Taip, kitą dieną jie suminkštėja, matyt prisigeria sulčių ar garų nuo mėsos ir būna visai neblogi, nors karšti skanesni :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-75660000299615358802011-01-20T11:31:15.686+02:002011-01-20T11:31:15.686+02:00ir žinokit, man kibinai kažkodėl skanausi arba dar...ir žinokit, man kibinai kažkodėl skanausi arba dar karšti tik ką iškepti, arba jau vakarykščiai. Jie pastovėję minkštesni pasidaro ir ne tokia sausa ta bulka. Čia man vienai taip?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-38085820048999041562011-01-19T14:28:46.315+02:002011-01-19T14:28:46.315+02:00Oi, Skonis ir kvapas, labai džiugu girdėti. Užlank...Oi, Skonis ir kvapas, labai džiugu girdėti. Užlankstymus reik "atmušti", man taip pat nesigauna idealiai, svarbu jų neužstorinti...<br /><br />Medeja, linkėjimai mamai. Įsivaizduoju, su kokiu malonumu pildys ji tavo užsakymus :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-34487937795906895002011-01-19T05:28:16.116+02:002011-01-19T05:28:16.116+02:00Pas mamą :))Pas mamą :))Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-33332540509728855712011-01-18T17:38:05.763+02:002011-01-18T17:38:05.763+02:00pagal šį receptą gaminu kibinus jau kone 3 m. tik ...pagal šį receptą gaminu kibinus jau kone 3 m. tik aš jį radau pas Darių. Labai skanūs kibinai gaunasi. Bet va kraštelį gražiai užlanktyti tai man iki šiol sunkiausia dalis :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-17166468751613215032011-01-18T14:39:18.411+02:002011-01-18T14:39:18.411+02:00Anonime, ačiū už receptą, tik reiktų patikslinti m...Anonime, ačiū už receptą, tik reiktų patikslinti miltų kiekį, manau, kad 1,5 kg? O pakelis mielių tai 100 g? Tikrai įdomu būtų pabandyt!<br /><br />Insolente, ačiū. Į ruošiamą faršą ir aš kartais dedu majonezo. Jis minkština, bet kibine trūksta sultingumo arba to riebaliuko, kurio šiek tiek kepant išsiskiria. Na, per sprangu gaunasi :)<br /><br />Medeja, o kur galima iš anksto užsisakyti šių Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-79961353784692832902011-01-18T04:01:25.293+02:002011-01-18T04:01:25.293+02:00Va ko pasiilgau tai kibinų.. kai grįšiu turbūt užs...Va ko pasiilgau tai kibinų.. kai grįšiu turbūt užsisakysiu iš anksto balandėlų, čeburekų ir kibinų :)))Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-66499145613277061302011-01-17T20:25:27.474+02:002011-01-17T20:25:27.474+02:00Va kaip gražiai susukti!
O sausai mėsai (me dažna...Va kaip gražiai susukti! <br />O sausai mėsai (me dažnai tą triuką su triušiena naudoja) labai neblogai yra riebus majonezas.Ingahttps://www.blogger.com/profile/00377760118653794707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-80289508992592280572011-01-17T19:58:28.283+02:002011-01-17T19:58:28.283+02:00mano bendradarbe kilimo is Traku ir kepanti tobulu...mano bendradarbe kilimo is Traku ir kepanti tobulus kibinus visuomet daro tesla su mielemis:1,5 miltu, 150 g margarino, 3 kiausiniai, druskos, pakelis estisku mieliu, pieno stikline, truputis cukrausAnonymousnoreply@blogger.com