tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post5274836030099765961..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: NAMINIS MAJONEZAS BE KIAUŠINIŲAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-53495310056469745092013-01-06T23:08:22.609+02:002013-01-06T23:08:22.609+02:00Sutinku iš dalies :) Mat kiaušinio lukštą, jei pas...Sutinku iš dalies :) Mat kiaušinio lukštą, jei pasidomėti giliau, o tuo pačiu ir jo poras nuo bakterijų saugo apsauginė plėvelė, kurios kiaušinį saugant nuplauti nerekomenduojama ( tik prieš pat naudojimą). Didesnė rizika išlieka, jei kiaušinio pats vidus ( pvz., trynys) užkrėstas salmonelėmis. To niekad negali žinoti, bet, vis tik, daugiausia šansų nelabosioms pakliūti per išorę, tad prieš Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-89066423368475591862013-01-06T13:41:39.917+02:002013-01-06T13:41:39.917+02:00Negalima teigti, kad nuplovus kiaušinį soda nebeli...Negalima teigti, kad nuplovus kiaušinį soda nebelieka galimybės užsikrėsti salmonelėmis , kadangi kiaušinio lukšte yra pilna porų( besivystantis viščiukas juk turi gauti deguonies), ypač vandens paukščių kiaušiniuose, pro kurias jos gali patekti į vidų, dėl to plovimas gali nepadėti. Žinoma geriausia naudoti savo naminius kiaušinius, kuomet žinoma kokiomis sąlygomis laikomos vištos. <br />Kol kasJustinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-85787482164624287292012-04-12T12:42:58.825+03:002012-04-12T12:42:58.825+03:00Padažas, man patinka grūdėtosios, todėl dažnai ren...Padažas, man patinka grūdėtosios, todėl dažnai renkuosi "angliškąsias", tačiau tinka bet kokios mėgstamos.. :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-77559757273347948612012-04-11T22:36:40.611+03:002012-04-11T22:36:40.611+03:00O garstyčios tai milteliai ar padažas? :>O garstyčios tai milteliai ar padažas? :>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-70924914723795473592012-04-10T12:06:04.101+03:002012-04-10T12:06:04.101+03:00Labai ačiū! Puiki idėja, būtinai pabandysiu ir šit...Labai ačiū! Puiki idėja, būtinai pabandysiu ir šitaip :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-31992967231586137222012-04-10T11:44:21.021+03:002012-04-10T11:44:21.021+03:00vat radau nuoroda, kuri kazkada mane paskatino pab...vat radau nuoroda, kuri kazkada mane paskatino pabandyti ta be kiausiniu gaminti :) http://laperla-foto.livejournal.com/27383.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-24922441619531783222012-04-10T11:36:56.446+03:002012-04-10T11:36:56.446+03:00Esu gaminusi su parduotuviniu 2,5 proc. riebumo pi...Esu gaminusi su parduotuviniu 2,5 proc. riebumo pienu. Tik atvirksciai, nei Jusu recepte, tiek aliejus, tiek pienas turi buti kambario temperaturos, juos sumaisai ir kuo puikiausiai susiplaka, o vat visus pagardinimus imaisau jau i suplakta mase.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-50924469001037537582012-04-07T12:06:26.557+03:002012-04-07T12:06:26.557+03:00Koks geras receptas. Būčiau tikrai darius, jei ank...Koks geras receptas. Būčiau tikrai darius, jei anksčiau būčiau radus. Na nieko, ateičiai :)Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-52812103616069966742012-04-07T11:14:51.105+03:002012-04-07T11:14:51.105+03:00Ačiū, Rennie, ir tau šiltų, skanių ir pačių geriau...Ačiū, Rennie, ir tau šiltų, skanių ir pačių geriausių Velykų :0)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-64710988458680098522012-04-07T11:13:53.656+03:002012-04-07T11:13:53.656+03:00Ačiū, Laura, o kodėl gi ne. Cezario salotų padažui...Ačiū, Laura, o kodėl gi ne. Cezario salotų padažui taip pat yra receptas ne su žaliu ir net ne su minkštai virtu, o kietai virto kiaušinio tryniu. Ir aš bandžiau, man visai patiko.. :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-70095456024295668712012-04-07T11:11:57.090+03:002012-04-07T11:11:57.090+03:00Neseniai rodė laidą, kurioje tyrė skonines skirtin...Neseniai rodė laidą, kurioje tyrė skonines skirtingų majonezų rūšių savybes bei komentavo etiketėse parašytus "burtažodžius". Jei etiketėje surašo viską, nieko nenuslėpdami, tuomet tas, kuris turi pavadinimą "be konservantų" tikrai toks ir yra. Keletas neaiškių žodžių reiškia, jog sudėtinės dalys išgaunamos iš augalinių medžiagų ir saugios vartojimui. Vienintelis trūkumas - Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-51490285311565112482012-04-06T21:29:26.504+03:002012-04-06T21:29:26.504+03:00Puiki idėja, tiktų ir vegetarams :) Skanių Velykų!...Puiki idėja, tiktų ir vegetarams :) Skanių Velykų!Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-53724942887408126622012-04-06T14:59:44.562+03:002012-04-06T14:59:44.562+03:00Kas bijo žalio kiaušinio trynio gali ir taip daryt...Kas bijo žalio kiaušinio trynio gali ir taip daryti. Įdėti kiaušinį į šaltą vandenį ir užkaisti. Kai užvirs, nuo užvirimo pavirti lygiai dvi minutes ir staigiai pakišti po šaltu vandeniu. Tokį skystai virtą trynį ir naudoti. Bandžiau - pavyko.Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-39760873075171082682012-04-06T14:15:38.900+03:002012-04-06T14:15:38.900+03:00Gaminam ir mes naminį - su garstyčiomis, paprikų m...Gaminam ir mes naminį - su garstyčiomis, paprikų milteliais (parausvėja), kitą - su čiobreliais ir šalavijais.<br />Nors, kartais perkam ir tą, kuris su "begale burtažodžių"...<br />Aussra, kokia graži varlytė - atsipalaidavus "nuo visko" :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.com