tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post6326375044468639621..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: NAMINIS POMIDORŲ PADAŽASAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-27551898922274716302016-08-17T21:07:43.110+03:002016-08-17T21:07:43.110+03:00Aš jo prisigaminau dvejiems metams,man his nerealu...Aš jo prisigaminau dvejiems metams,man his nerealus,kaip tik baigiasi tai šiemet twks vel gaminti,patinka,kad nereikia acto ir nesijaučiau to bjaurais asteumo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08406985417301194241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-55568335510722734862016-08-17T21:06:08.418+03:002016-08-17T21:06:08.418+03:00Autorius pašalino šį komentarą.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08406985417301194241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-87331522821385772792016-08-17T21:06:07.546+03:002016-08-17T21:06:07.546+03:00Aš jo prisigaminau dvejiems metams,man his nerealu...Aš jo prisigaminau dvejiems metams,man his nerealus,kaip tik baigiasi tai šiemet twks vel gaminti,patinka,kad nereikia acto ir nesijaučiau to bjaurais asteumo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08406985417301194241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-75293098918186415872013-09-02T14:03:31.612+03:002013-09-02T14:03:31.612+03:00Ačiū už pasidalijimą patirtimi :)Ačiū už pasidalijimą patirtimi :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-29806768339533648062013-09-01T10:09:44.580+03:002013-09-01T10:09:44.580+03:00Puikus padažas:) Sutirštinimui naudojau tirštinimo...Puikus padažas:) Sutirštinimui naudojau tirštinimo mišinį su pektinu. Ačiū už receptą:)Astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-51025591493191024162012-09-08T15:07:22.387+03:002012-09-08T15:07:22.387+03:00Tai vat, aš jau iš patirties pastebėjau, kad padaž...Tai vat, aš jau iš patirties pastebėjau, kad padažams geriausi slyviniai :) Ačiū!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-68596010647888811942012-09-07T22:47:08.185+03:002012-09-07T22:47:08.185+03:00Na kadangi šiemet pas mane tik slyviniai derėjo, t...Na kadangi šiemet pas mane tik slyviniai derėjo, tai būtent juos teko panaudoti. KMICIC veislės pomidorai ypatingu skoniu nepasižymėjo, bet buvo mėsingi ir konservavimui labai tiko :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-31343472285664324752012-08-29T00:06:33.271+03:002012-08-29T00:06:33.271+03:00Smagu :) Tik smalsu, kokius pomidorus naudojote, t...Smagu :) Tik smalsu, kokius pomidorus naudojote, tuos, mano aprašytus stambius ar kitokius? Nes nuo pomidorų veislės priklauso ir tirštumas, mat "jaučio širdys" lyg ir miltingi, bet suvirę tampa vandeningi, dėl to ir skystina visą padažą. Tikriausiai, tinkamiausi būtų slyviniai... :0)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-77489601203852986132012-08-28T23:18:44.873+03:002012-08-28T23:18:44.873+03:00Na štai pasigaminau. Skonis išties savotiškas, nau...Na štai pasigaminau. Skonis išties savotiškas, naujas. Iš pradžių pajunti saldumą, po jo atsiveria rūgštumas ir aštrumas. Ir gavos gana tirštas. Ilgiau paviriau, tai matyt išgaravo vanduo. Ačiū už receptuką :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-50352396491435855602012-08-25T10:39:52.876+03:002012-08-25T10:39:52.876+03:00Taip, džiovinti čiliai tinka. Tik nepamirškite, ka...Taip, džiovinti čiliai tinka. Tik nepamirškite, kad padažas pagal šį receptą gaunasi gan skystokas.. :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-63454806640938945232012-08-24T22:15:29.895+03:002012-08-24T22:15:29.895+03:00Labai įdomus receptukas. Artimiausiu metu išmėgins...Labai įdomus receptukas. Artimiausiu metu išmėginsiu. Tik manau dėti džiovintus čili pipirus, galbūt irgi tinka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-34069489888878000952011-09-27T12:46:52.652+03:002011-09-27T12:46:52.652+03:00Elena, turėtų būti skanus, juk tavo minėtasis su a...Elena, turėtų būti skanus, juk tavo minėtasis su ananasais.. :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-74957900651247598902011-09-26T13:30:12.190+03:002011-09-26T13:30:12.190+03:00Aš tai kai darau nededu nei cesnako,nei obuoliu,ne...Aš tai kai darau nededu nei cesnako,nei obuoliu,nei slyvu :) darau kiek kitaip,bet mano padazas labiau gaunasi panasus i ta vadinamaji uncle bens :)Elenahttps://www.blogger.com/profile/16701223214113128231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-8305091292996412072011-09-05T10:41:05.286+03:002011-09-05T10:41:05.286+03:00Aguonėle, taip, padažas gaunasi gan skystas. Jau m...Aguonėle, taip, padažas gaunasi gan skystas. Jau minėjau, kad jei norisi tirštesnio, galima sutirštinti krakmolu arba gelfix mišiniu, o dėl skonio kaip visuomet, ginčijamasi, bet nesutariama :) Pas mus tokia tyrė sėkmingai eina į pabaigą. Radau naują panaudojimo būdą - maišau su majonezu ir marinuoju paukštieną...Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-67834122821871756152011-09-04T20:36:48.439+03:002011-09-04T20:36:48.439+03:00Šiandien viriau, bet turiu pasakyti jog ne mano sk...Šiandien viriau, bet turiu pasakyti jog ne mano skonio :( Net nusivyliau, kad jis toks skystokas gavos ir ne toks turtingas, ko iš sudedamųjų dalių tikėjaus... nieko, kaip nors išdalinsiu nes viriau tik iš pusės kiekio. Ačiū vistiek už idėjas ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-48317523832431639732011-08-30T21:14:46.733+03:002011-08-30T21:14:46.733+03:00Rennie, saldžiarūgštis, truputį kitoks, nei vien i...Rennie, saldžiarūgštis, truputį kitoks, nei vien iš pomidorų :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-28437332047357009042011-08-29T23:52:01.360+03:002011-08-29T23:52:01.360+03:00Na, iš ties, turėtų būti labai turtingo skonio, ti...Na, iš ties, turėtų būti labai turtingo skonio, tiek visokių sezoninių gėrybių :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-78148282417334410942011-08-29T17:36:57.813+03:002011-08-29T17:36:57.813+03:00Aguonėle, šlakelyje pieno troškinau starkį, pabaig...Aguonėle, šlakelyje pieno troškinau starkį, pabaigoj šliukštelėjau šio padažo. Pyliau į bebaigiančią troškintis vištieną. Kaip jau minėjau, dedu ant sumuštinio ir t.t. Padažas gaunasi gan skystokas, galima būtų šiek tiek sutirštinti krakmolu arba daugiau dėti slyvų... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-37120761726615132872011-08-29T16:45:48.631+03:002011-08-29T16:45:48.631+03:00Atsiimu klausima :DD kvailele blondzine...Atsiimu klausima :DD kvailele blondzine...aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-34836781968057061252011-08-29T16:45:09.264+03:002011-08-29T16:45:09.264+03:00Bet kaip gerai skamba!!!!!! Net seiles susikaupe. ...Bet kaip gerai skamba!!!!!! Net seiles susikaupe. O sakyk, prie ko tu ji tada naudoji? Kaip padaza ar pagarda?aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com