tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post697194382940637054..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: MINKŠTI KARAMELINIAI SALDAINIAI...Aušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-54962908443924628002010-03-21T21:20:49.880+02:002010-03-21T21:20:49.880+02:00Maloniai prašom eksperimentuoti...Maloniai prašom eksperimentuoti...Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-52983142338731191862010-03-21T19:12:01.348+02:002010-03-21T19:12:01.348+02:00Įsidėjau į savo to-do list'ą :) reikės būtinai...Įsidėjau į savo to-do list'ą :) reikės būtinai pamėginti. Ačiū už idėją.Astahttps://www.blogger.com/profile/04242683428436758154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-762193373482398672010-03-19T21:01:18.945+02:002010-03-19T21:01:18.945+02:00Žiūrint, kokios tos karamelės reikia. Trumpiau ver...Žiūrint, kokios tos karamelės reikia. Trumpiau verdant galima pasigamint minkštos, šiek tiek tįstančios karamelės (kaip irisus). Pavirus dar trumpiau, ji bus skysta, galima nardint obuolius ar kitus vaisius. Pavirus ilgiau, iki tamsesnės spalvos, gausim kietą karamelę - griliažą. Reikia bandyt arba įsigyt saldainių virimo termometrą :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-46432792030281684462010-03-19T18:52:59.216+02:002010-03-19T18:52:59.216+02:00o jei per trumpiau virsi tai gal kaip karamele gau...o jei per trumpiau virsi tai gal kaip karamele gaunasi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-74038760305573081642010-03-19T13:25:22.867+02:002010-03-19T13:25:22.867+02:00Termometrą tam reikalui,turiu.
Man labai patikdavo...Termometrą tam reikalui,turiu.<br />Man labai patikdavo tarybines karvutės ne su skystu vidum :)gyvenimas yra gražushttps://www.blogger.com/profile/15025449672143961308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-40912251546161448962010-03-19T12:31:22.072+02:002010-03-19T12:31:22.072+02:00Ačiū, už gerus žodžius, o skonis tikrai kaip karvu...Ačiū, už gerus žodžius, o skonis tikrai kaip karvutės, tik va, sunku be specialiaus termometro nutaikyti, kiek tą masę virti, galima padaryt lengvai tįstančius.Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-67825653001503242672010-03-19T12:11:59.363+02:002010-03-19T12:11:59.363+02:00vajei,o skonis tikrai kaip karvutės?Mat,mano patys...vajei,o skonis tikrai kaip karvutės?Mat,mano patys skaniausi saldainai :)gyvenimas yra gražushttps://www.blogger.com/profile/15025449672143961308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-63927758963051967042010-03-19T02:59:12.694+02:002010-03-19T02:59:12.694+02:00sveika, gi jauku pas tave tarp vėjo gūsių, tarp sa...sveika, gi jauku pas tave tarp vėjo gūsių, tarp saldaininių kvapųDaliahttps://www.blogger.com/profile/06047446674659347506noreply@blogger.com