tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post6982189332674541295..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: AGUONŲ TARTA SU OBUOLIAISAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-77178396977023498672013-01-07T22:44:44.020+02:002013-01-07T22:44:44.020+02:00bandysiu :)bandysiu :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-9142668816724096352013-01-06T22:45:13.815+02:002013-01-06T22:45:13.815+02:00Su Naujais, kol Trys Karaliai dar neiškeliavo :)
M...Su Naujais, kol Trys Karaliai dar neiškeliavo :)<br />Mano aguonos puikiai išsilaikė ir nesaldintos, tik sandariai uždarytos bei šalčiau paslėptos :) Tik jos pakoreguoja tartos pagrindo tešlos kietumą, reikia minkant nutaikyti miltų kiekį..Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-92167105872704614402013-01-06T15:34:26.599+02:002013-01-06T15:34:26.599+02:00Oho, koks geras desertas metų pradžiai! Puiki idėj...Oho, koks geras desertas metų pradžiai! Puiki idėja - nusavinsiu, nes dar turiu stiklinę pertrintų ir medumi užsaldintų aguonų (tikiuosi, kad dar nieko joms nenutiko). <br /><br />Su Naujais metais (šiandien gi, paskutinė diena, kai dar ne per vėlu su jais sveikinti, ar ne?)!Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.com