tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post750041153738147475..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: DVARININKĖS OBUOLIŲ PYRAGASAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-56825108319873837802017-11-19T18:49:50.421+02:002017-11-19T18:49:50.421+02:00Aš asmeniškai vietos supjaustytu obuoliu, dedu obu...Aš asmeniškai vietos supjaustytu obuoliu, dedu obuolienę ir mažiau cukraus. Tai išvis tirpsta burnoj ir daug greičiau pasigamina. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04318755712189498877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-16243907547879661902014-11-06T14:43:12.177+02:002014-11-06T14:43:12.177+02:00Tai aš jo ir nesisavinu, nuoroda į knygą buvo ir t...Tai aš jo ir nesisavinu, nuoroda į knygą buvo ir tebėra po paskutine nuotrauka :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-85062002706534176242014-11-06T13:57:07.262+02:002014-11-06T13:57:07.262+02:00skanus pyragas tik sis pyragas nemanau kad yra jus...skanus pyragas tik sis pyragas nemanau kad yra jussu nuosavybe nes jis yra pyragu knygoje :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-6515607467719067162011-10-21T19:56:56.327+03:002011-10-21T19:56:56.327+03:00Taip, šis pyragas lengvesnis nei su miltais. Abejo...Taip, šis pyragas lengvesnis nei su miltais. Abejojau pirmą kartą kepdama, bet kepiau jį dar keletą kartų, suėjo puikiai.. :) Dėkui!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-32501950755845365272011-10-21T18:54:37.103+03:002011-10-21T18:54:37.103+03:00Nedaug pyragų su krakmolu vietoje miltų esu kepusi...Nedaug pyragų su krakmolu vietoje miltų esu kepusi. Taip, jie kitokie, nei miltiniai, bet man asmeniškai patinka, jie tokie gaunasi kaip smėliniai, neglitūs, ar kaip čia įvardinti... Matyt, kas nemėgsta to 'smėlio' jausmo, tiems gal ir gadina skonį...<br />Tai man tikrai neužkliuvo, kad kažkas ne taip su tuo pyragu, o ir šeimai, kaip rašiau-labai patiko.Daivanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-50235502756830735762011-10-21T13:06:53.708+03:002011-10-21T13:06:53.708+03:00Smagu, Daiva, ačiū ir jums! Parūpo vienas dalykėli...Smagu, Daiva, ačiū ir jums! Parūpo vienas dalykėlis. Yra skeptiškų nuomonių dėl krakmolo naudojimo pyraguose, sakoma, kad labai jaučiasi ir kenkia skoniui. Pasakykit, ar nors kiek užkliuvo?Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-8884929652473636222011-10-21T10:19:08.556+03:002011-10-21T10:19:08.556+03:00Greitas, paprastas, lengvas, toks 'smėlinis...Greitas, paprastas, lengvas, toks 'smėlinis' ir labai skanus. Vakar kepiau, šiandienai jau neliko nė gabaliuko... Tikrai kepsiu dar, su šeima įvertinome puikiai :). Dėkui!Daivanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-82778313578804277452010-10-12T08:45:41.760+03:002010-10-12T08:45:41.760+03:00aciu :)aciu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-37432409510621742052010-10-11T11:26:55.931+03:002010-10-11T11:26:55.931+03:00Tradicinėj tortinėj, 24 cm skersmens.Tradicinėj tortinėj, 24 cm skersmens.Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-47615913713543575742010-10-11T11:01:21.245+03:002010-10-11T11:01:21.245+03:00kokio skersmens skardoje kepet?kokio skersmens skardoje kepet?Anonymousnoreply@blogger.com