tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post8165736075670275570..comments2024-03-23T20:22:05.468+02:00Comments on Tarp vėjo gūsių: BALTOJO ŠOKOLADO PYRAGAS IR AUGALŲ ŽAVADIENISAušrahttp://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-14884585506606429162016-11-28T09:20:05.734+02:002016-11-28T09:20:05.734+02:00Autorius pašalino šį komentarą.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01403437669040690294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-49610634636962077832016-11-28T09:18:21.867+02:002016-11-28T09:18:21.867+02:00O kaip vadinasi sis kaktusas lenktais spygliais? K...O kaip vadinasi sis kaktusas lenktais spygliais? Koks jo pavadinimas?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01403437669040690294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-35989305293456565322012-05-23T12:02:06.032+03:002012-05-23T12:02:06.032+03:00Išsamesnių komentarų net ir negalėčiau tikėtis :) ...Išsamesnių komentarų net ir negalėčiau tikėtis :) Labai ačiū! Džiugu, kad patiko. Man skanūs drėgni pyragai, bet vis tik aš esu mažiau saldžių arbatinių pyragų mėgėja. :) Į šį kitą kart dėčiau mažiau cukraus, gal net iš vis, dėčiau kokį 250 g baltojo šokolado ir nei gramo cukraus...Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-75588164873388820122012-05-21T23:01:29.611+03:002012-05-21T23:01:29.611+03:00Dabar rašau jo jau paragavusi - valgau ir nesitiki...Dabar rašau jo jau paragavusi - valgau ir nesitiki, kad aš tokį pyragą galėjau iškepti - iš tiesų viskas jame tobula - idealus arbatinis pyragas, toks kaip meistrai konditeriai kepa - visi ingredientai, skoniai taip gerai deri, ir tekstūra jo tokia, kokia turi būti - viskas puikiai atitaikyta. Tik čia mano asmeninis skonis - aš nemėgėja tų tikrų pyragų, man visur drėgnumo norisi, net ten, kur Viktorijahttp://gyvenusumeile.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-67942697013257181412012-05-21T17:36:31.636+03:002012-05-21T17:36:31.636+03:00Viktorija, šis pyragas tikrai labiau arbatinis, t....Viktorija, šis pyragas tikrai labiau arbatinis, t.y., ne toks kaip rudieji "brownie". Panašu, kad su tavuoju viskas buvo gerai. Galima būtų rizikuoti paversti jį drėgnu pamažinant miltų kiekį ir kepant trumpiau, bet ir toks jis tirpte tirpstantis. Smagu, kad taip greit išbandei, ačiū už atsiliepimą!Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-54578010384416955622012-05-21T17:21:55.318+03:002012-05-21T17:21:55.318+03:00Medeja, pyragas puikus, mūsų namuose tam nepriešta...Medeja, pyragas puikus, mūsų namuose tam neprieštaravo net pats išrankiausieji :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-80084504558085204472012-05-20T10:25:21.530+03:002012-05-20T10:25:21.530+03:00Aušra, aš jį vakar iškepiau - tikrai ypatingai kva...Aušra, aš jį vakar iškepiau - tikrai ypatingai kvapnus! Paragavau tik nuo kraščiukų, nes vešiu sekmadienio arbatėlės popietei pas draugus, bet aš truputį nusivylusi jaučiuos, nes tikėjausi jo tokio kaip drėgno kaip šokoladiniai "brownie" būna, tik baltojo šokolado varianto - bet jis toks atrodo "pyraginis", biskvitinis - ar taip ir turėjo būti? Bet va draugė, nemėgstanti Viktorijahttp://gyvenusumeile.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-75684023633895458972012-05-20T10:24:35.795+03:002012-05-20T10:24:35.795+03:00Atrodo labai skaniai.. ir tikiu, kad tikrai skanus...Atrodo labai skaniai.. ir tikiu, kad tikrai skanus, reik išsisaugot ir pabandyt prie progos :)Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-74491569883459576222012-05-19T19:06:33.460+03:002012-05-19T19:06:33.460+03:00Ačiū, Jolanta, tik kad reto nelabai čia kas yra, t...Ačiū, Jolanta, tik kad reto nelabai čia kas yra, tikriausiai turi galvoj makadamijos riešutus.. Tiesiog jie mažiau populiarūs dėl savo kainos, bet netrūksta jų bet kuriame prekybcentryje. Aš juos vadinu pyraginiais riešutais, labai skanūs.. :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4383036556321965772.post-27742416073720925332012-05-19T09:38:48.739+03:002012-05-19T09:38:48.739+03:00Žaviuosi jūsų augalais,žaviuosi ir įdomiais pasako...Žaviuosi jūsų augalais,žaviuosi ir įdomiais pasakojimais.Šaunu,gražu.Receptai įdomus,verčiantys pasidomėti retesniais produktais.Jolantanoreply@blogger.com