2012 m. rugpjūčio 8 d., trečiadienis

JOGURTO BLYNAI SU MĖLYNĖMIS

Liūtys ir vėjai tuoj išblaškys visas likusias uogas ant krūmelių, todėl skubu kepti minkštų jogurtinių blynų su mėlynėmis, kol pastarųjų dar galima rasti (bent jau turguje :)
O jei mėlynių jau nerasta, siūlau įmaišyti skiltelėmis supjaustytų nuluptų obuolių ar kriaušių, juk šių vaisių derlius tik prasideda...



Reikia:
260 g miltų (vieno 300 ml talpos puodelio)
300 ml natūralaus jogurto
2 kiaušinių
šaukštelio kepimo miltelių
šaukštelio cukraus su vanile
3 šaukštų cukraus
40 g sviesto
puodelio (apie 170 g ) mėlynių
aliejaus kepimui

Sviestą ištirpinkite ir ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir pakaitomis su jogurtu įmaišykite į tešlą.
Švelniai įmaišykite mėlynes ir iškepkite blynus.

Patiekite su medumi...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą